Cím: 5300 Karcag, Zádor út 3. • +36 59 503-085 • szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Szent Pál Marista Általános Iskola a facebook-on


Evangelizációs képzés Les Avellanesben

November negyedik hetében abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy evangelizációs képzésen vehettünk részt a spanyolországi Les Avellanes kolostorban katalánok, franciák és görögök társaságában. Kezdettől fogva közvetlen, barátságos hangulat övezte közös munkánkat. Jó volt megosztani gondolatainkat, olykor érzéseinket egymással, megtapasztalni, hogy mennyi minden összeköt bennünket maristákat, függetlenül attól, hogy a világ melyik részén élünk.
A kolostor önmagában is lenyűgöző, a falait körbe ölelő páratlan szépségű táj pedig csak fokozza varázsát.
A továbbképzés keretében ellátogattunk Lleida város marista iskolájába, és bepillantást nyertünk egy tanoda életébe.
Nagy örömünkre Barcelona számos nevezetességét is megtekinthettük, köztük a város szimbólumának számító Sagrada Famíliát, a tengerpartot, a Montjuic hegyen lévő 18. századi katonai erődítményt, a világító szökőkutat …. és természetesen a Camp Nou Stadiont, az FC Barcelona otthonát.
Feledhetetlen élményekkel gazdagodtunk.
Balog Edit Judit, Deliné Kurucz Éva


Kapcsolódó galéria:
TÜV Certification

NAPTÁR

Mai Evangélium

2020. június 2. – Kedd (Mk 12,13-17)
Egyszer néhány farizeust és Heródes-párti embert küldtek Jézushoz, hogy szaván fogják őt. Azok odamentek hozzá, és megszólították: „Mester, tudjuk, hogy igazmondó vagy. Nem befolyásol a mások véleménye, és nem nézed az emberek személyét, hanem az igazsághoz híven tanítod az Isten útját. Szabad-e adó
Tue, 02 Jun 2020 00:00:00 +0200

Időjárás

Youtube csatornánk

Széchenyi 2020

Iskolánkról

Iskolánk, a Szent Pál Marista Általános Iskola nemcsak nevében hordozza Jézus egyik leghívebb apostolát, hanem tevékenységével is a rászorulók segítését, s ezáltal a keresztényi élet legfontosabb törvényeinek megvalósulását tűzte ki céljául.
Elérhetőségek

Szent Pál Marista Általános Iskola
5300 Karcag, Zádor út 3.
Telefon: 06-59-503085
Mobil: 06-30-9014655
Email: szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Széchényi 2020