Cím: 5300 Karcag, Zádor út 3. • +36 59 503-085 • szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Szent Pál Marista Általános Iskola a facebook-on


Élő Betlehem

2018. december 18-án az egész város érdeklődői számára meghirdetett rendezvényt szerveztünk és tartottunk. Az Élő Betlehem című program az EFOP-3.1.5 „A tanulói lemorzsolódással veszélyeztetett intézmények támogatása” elnevezésű Uniós Projekt keretében került megvalósításra. A rendezvénynek több célja volt. Egyrészt a gyermekeink szülei számára biztosítottunk lehetőséget arra, hogy bepillanthassanak az iskolánkban folyó tevékenységek egyikébe, hogy annak megvalósításában tevőlegesen is részt vehessenek, és hogy láthassák gyermeküket abban a helyzetben, amikor egy sikeres szereplést követően erkölcsi elismerésben részesülnek, sikerélményhez jutnak. A másik célunk az iskolánk nyitottabbá tétele volt. Az Élő Betlehem során Jézus születésével kapcsolatos történéseket jelenítették meg tanulóink. Az események egyes mozzanatait teremről teremre járva tekinthették meg vendégeink. Törekedtünk arra, hogy a szövegek dramatizálásával, a jelmezekkel, a dekorációval emelni tudjuk az előadásunk színvonalát, és méltó módon ünnepeljük Jézus születését. A megvalósításban iskolánk apraja-nagyja részt vett. Szinte mindenkinek jutott feladat, amit szívvel-lélekkel, felnőtt és gyermek maradéktalanul el is végzett. Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy rendezvényünket 425 kedves vendég látogatta meg, akiknek elismerő szavait ezúton is köszönjük.
Boldog, békés karácsonyt kívánunk mindenkinek:                                   az iskola tanulói és dolgozói


Kapcsolódó galéria:
TÜV Certification

NAPTÁR

Mai Evangélium

2020. június 2. – Kedd (Mk 12,13-17)
Egyszer néhány farizeust és Heródes-párti embert küldtek Jézushoz, hogy szaván fogják őt. Azok odamentek hozzá, és megszólították: „Mester, tudjuk, hogy igazmondó vagy. Nem befolyásol a mások véleménye, és nem nézed az emberek személyét, hanem az igazsághoz híven tanítod az Isten útját. Szabad-e adó
Tue, 02 Jun 2020 00:00:00 +0200

Időjárás

Youtube csatornánk

Széchenyi 2020

Iskolánkról

Iskolánk, a Szent Pál Marista Általános Iskola nemcsak nevében hordozza Jézus egyik leghívebb apostolát, hanem tevékenységével is a rászorulók segítését, s ezáltal a keresztényi élet legfontosabb törvényeinek megvalósulását tűzte ki céljául.
Elérhetőségek

Szent Pál Marista Általános Iskola
5300 Karcag, Zádor út 3.
Telefon: 06-59-503085
Mobil: 06-30-9014655
Email: szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Széchényi 2020