Cím: 5300 Karcag, Zádor út 3. • +36 59 503-085 • szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Szent Pál Marista Általános Iskola a facebook-on


Ballagási vacsora

„Elbúcsúzom, de ott leszek, ahol a szél zúg, a nap nevet,
Elbúcsúzom, de itt marad belőlem egy néhány pillanat.”
(Republic)
2019. június 13-án, a ballagás előtti utolsó estén a nyolcadikosok elbúcsúztak tanáraiktól az iskolánkban már hagyománnyá vált ballagási vacsorán.
Énekekkel, búcsú gondolataikkal köszönték meg a pedagógusoknak a sok törődést, odafigyelést, az oktató-nevelő tevékenységet. A vacsora után a nyolc év folyamán összegyűjtött emlékekből összeállított videót tekinthettünk meg, mely Jordi testvér odaadó munkáját tükrözi. Jó hangulatban telt a gyermekek búcsúestje, amit zenével és tánccal zártunk.
Köszönetünket fejezzük ki az Essen Gyermekétkeztetési Kft.-nek a finom vacsoráért, a 7. osztályos tanulóknak és osztályfőnöküknek az előkészületekért, a rendezvény megvalósításáért, Jordi testvérnek a videó elkészítéséért.
„Egy életcélt követni nemes gondolat,
S mi kell hozzá, csupán akarat.
Mely minden ifjú szívében él,
Küzdeni bátran egy új életért.”
(Tóth Árpád)


Kapcsolódó galéria:
TÜV Certification

NAPTÁR

Mai Evangélium

2019. szeptember 17. – Kedd (Lk 7,11-17)
Abban az időben: Jézus elment Naim városába. Vele mentek tanítványai és nyomukban nagy népsokaság. Amikor a város kapujához közeledett, halottat hoztak ki, egy özvegyasszony egyetlen fiát. Az édesanyát sokan kísérték a városból. Amikor az Úr meglátta, megesett rajta a szíve, és így szólt hozzá: „Ne
Tue, 17 Sep 2019 00:00:00 +0200

Időjárás

Youtube csatornánk

Széchenyi 2020

Iskolánkról

Iskolánk, a Szent Pál Marista Általános Iskola nemcsak nevében hordozza Jézus egyik leghívebb apostolát, hanem tevékenységével is a rászorulók segítését, s ezáltal a keresztényi élet legfontosabb törvényeinek megvalósulását tűzte ki céljául.
Elérhetőségek

Szent Pál Marista Általános Iskola
5300 Karcag, Zádor út 3.
Telefon: 06-59-503085
Mobil: 06-30-9014655
Email: szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu