Cím: 5300 Karcag, Zádor út 3. • +36 59 503-085 • szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Szent Pál Marista Általános Iskola a facebook-on


Ballagás

„Minden elmúlik, mint az álom
Elröpül, mint a vándormadár,
Csak az emlék marad meg a szívben,
Halványan, mint a holdsugár.”
(Schiller)
Réplicas Relojes Rolex
2019.június 14-én iskolánk nyolcadikos tanulói búcsút vettek tőlünk, eddigi életük egy korszaka lezárult, új élet vár rájuk. A tarisznyájukat büszkén viselve vonultak végig a szépen feldíszített iskolán. Az ünnepségen elköszöntek tőlük a hetedikes tanulók, majd igazgatónő és Misi testvér.Ezt követően a nyolcadikos gyerekek műsora következett, s a szülők és az osztályfőnök a gyermeki hála, köszönet jeléül virágot kaptak. A jutalmak átadása után a ballagók megkapták bizonyítványukat az osztálytermükben.
A ballagó tanulóink az emlékeket megőrizve, a jókívánságokat megfogadva búcsúztak el az iskolától, melyben sok ismeretre és tudásra tettek szert.
 
„Legyen az életed utazás, haladj afelé, amire vágysz, hagyj magad mögött mindent, amit cipelni nehéz.”  (Mark Lawrence)


Kapcsolódó galéria:
TÜV Certification

NAPTÁR

Mai Evangélium

2019. szeptember 17. – Kedd (Lk 7,11-17)
Abban az időben: Jézus elment Naim városába. Vele mentek tanítványai és nyomukban nagy népsokaság. Amikor a város kapujához közeledett, halottat hoztak ki, egy özvegyasszony egyetlen fiát. Az édesanyát sokan kísérték a városból. Amikor az Úr meglátta, megesett rajta a szíve, és így szólt hozzá: „Ne
Tue, 17 Sep 2019 00:00:00 +0200

Időjárás

Youtube csatornánk

Széchenyi 2020

Iskolánkról

Iskolánk, a Szent Pál Marista Általános Iskola nemcsak nevében hordozza Jézus egyik leghívebb apostolát, hanem tevékenységével is a rászorulók segítését, s ezáltal a keresztényi élet legfontosabb törvényeinek megvalósulását tűzte ki céljául.
Elérhetőségek

Szent Pál Marista Általános Iskola
5300 Karcag, Zádor út 3.
Telefon: 06-59-503085
Mobil: 06-30-9014655
Email: szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu