Cím: 5300 Karcag, Zádor út 3. • +36 59 503-085 • szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Szent Pál Marista Általános Iskola a facebook-on


Iskolánkat a Közgyűlés JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK-MEGYEI PEDAGÓGIAI DÍJ-ban részesítette

Megyei Pedagógiai Díjban részesült a Marista Iskola
 
2019. augusztus 15-én a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat az augusztus 20-i állami ünnephez kapcsolódóan iskolánkat, a Szent Pál Marista Általános Iskolát Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Díjban részesítette. Minden évben kitüntetésben részesülnek, akik tevékenységükkel a megye fejlődését szolgálják, kimagasló, példamutató tevékenységet folytatnak.
A megtisztelő díjat Nagy Józsefné igazgatónő vette át. Az intézmény vezetőjét az önkormányzat nevében Dobos László polgármester, Gyurcsek János alpolgármester és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő köszöntötte.
Igazgatónő megköszönte a nevelőtestület nevében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlésnek, a Karcagi Önkormányzatnak, a fenntartónknak ezt a kitüntetést, melyben magas szinten elismerik pedagógiai munkánkat. Az intézményvezetőnk kiemelte, hogy ez a nagy megtiszteltetés a nevelőtestület kimagasló pedagógiai tevékenységét dicséri.


Kapcsolódó galéria:
TÜV Certification

NAPTÁR

Mai Evangélium

2019. október 16. – Szerda (Lk 11,42-46)
Egy farizeus lakomáján így beszélt Jézus az asztalnál ülőkhöz: „Jaj nektek, farizeusok! Tizedet adtok mentából, rutából és minden apró veteményből, de elhanyagoljátok az igazságosságot és az Isten szeretetét. Ezt meg kell tenni, azt meg nem szabad elhagyni! Jaj nektek, farizeusok! Szeretitek a főhel
Wed, 16 Oct 2019 00:00:00 +0200

Időjárás

Youtube csatornánk

Széchenyi 2020

Iskolánkról

Iskolánk, a Szent Pál Marista Általános Iskola nemcsak nevében hordozza Jézus egyik leghívebb apostolát, hanem tevékenységével is a rászorulók segítését, s ezáltal a keresztényi élet legfontosabb törvényeinek megvalósulását tűzte ki céljául.
Elérhetőségek

Szent Pál Marista Általános Iskola
5300 Karcag, Zádor út 3.
Telefon: 06-59-503085
Mobil: 06-30-9014655
Email: szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu