Cím: 5300 Karcag, Zádor út 3. • +36 59 503-085 • szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Szent Pál Marista Általános Iskola a facebook-on


Iskolánkat a Közgyűlés JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK-MEGYEI PEDAGÓGIAI DÍJ-ban részesítette

Megyei Pedagógiai Díjban részesült a Marista Iskola
 
2019. augusztus 15-én a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat az augusztus 20-i állami ünnephez kapcsolódóan iskolánkat, a Szent Pál Marista Általános Iskolát Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Díjban részesítette. Minden évben kitüntetésben részesülnek, akik tevékenységükkel a megye fejlődését szolgálják, kimagasló, példamutató tevékenységet folytatnak.
A megtisztelő díjat Nagy Józsefné igazgatónő vette át. Az intézmény vezetőjét az önkormányzat nevében Dobos László polgármester, Gyurcsek János alpolgármester és F. Kovács Sándor országgyűlési képviselő köszöntötte.
Igazgatónő repliche orologi megköszönte a nevelőtestület nevében a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlésnek, a Karcagi Önkormányzatnak, a fenntartónknak ezt a kitüntetést, melyben magas szinten elismerik pedagógiai munkánkat. Az intézményvezetőnk kiemelte, hogy ez a nagy megtiszteltetés a nevelőtestület kimagasló pedagógiai tevékenységét dicséri.

montres homme www.reeftiger.fr


Kapcsolódó galéria:
TÜV Certification

NAPTÁR

Mai Evangélium

2020. február 25. – Kedd (Mk 9,30-37)
Abban az időben: Jézus és tanítványai átmentek Galileán. Jézus azonban nem akarta, hogy valaki megtudja ezt, mert a tanítványait készült oktatni. Ezt mondta nekik: „Az Emberfiát az emberek kezére adják, megölik, de miután megölték, harmadnapra feltámad.” Ők nem értették ezeket a szavakat, de féltek
Tue, 25 Feb 2020 00:00:00 +0100

Időjárás

Youtube csatornánk

Széchenyi 2020

Iskolánkról

Iskolánk, a Szent Pál Marista Általános Iskola nemcsak nevében hordozza Jézus egyik leghívebb apostolát, hanem tevékenységével is a rászorulók segítését, s ezáltal a keresztényi élet legfontosabb törvényeinek megvalósulását tűzte ki céljául.
Elérhetőségek

Szent Pál Marista Általános Iskola
5300 Karcag, Zádor út 3.
Telefon: 06-59-503085
Mobil: 06-30-9014655
Email: szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Széchényi 2020