Cím: 5300 Karcag, Zádor út 3. • +36 59 503-085 • szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Szent Pál Marista Általános Iskola a facebook-on


Kirándulás a játék és a tudomány világába

Kirándulás a játék és a tudomány világába

Iskolánk június 8-án a DÖK nap alkalmából kirándulást szervezett Debrecenbe, a Kerekerdő Élményparkba, és az Agóra Tudományos Élményközpontba. Az alsósok felfedezték az élménypark nyújtotta szórakozási lehetőségeket, míg a felsős tanulók a tudomány világában merültek el. A programok nem csak a diákok számára jelentettek szórakozást, a tanárok is nagyon jól érezték magukat. A tudományos rendezvények interaktív volta révén, a gyerekek is bekapcsolódhattak az előadásokba, így lehetőségük adódott az iskolában elsajátított tudás felhasználására.
A kirándulás után a gyerekek beszámoltak élményeikről, ezekből szeretnénk idézni néhányat. „Nekem nagyon tetszett a kézműves foglalkozás, és a játszótér. Az is tetszett, hogy együtt tízóraiztunk, és ebédeltünk.” (Farkas Béla 3.b.) „Nekem a trambulinozás tetszett a legjobban, sok látványos trükköt lehetett vele csinálni. Szerettem még a buszozást, és a bagolykészítést a kézműves foglalkozáson” (Koszta Sándor) „A legjobb a póni lovaglás volt, de a kézműves foglalkozás is tetszett, ahol a barátnőmmel, Rozival virágot csináltunk, sőt még emléklapot is kaptunk” (Tyukodi Lívia 3.a.) „Az volt a legjobb a kiránduláson, hogy az egész iskola részt vett rajta” (Vas Csilla 8.a.) „Azért volt jó, mert sokat játszottam, érdekesek voltak az előadások, sokat nevettem, jól éreztem magam” (Sipos Anett 8.a.) A felsős tanulóknak nagyon tetszett a planetárium is, a véleményekből látszik, hogy a diákok élvezték a programokat, és örülnének, ha a jövőben is részt vehetnének hasonló kirándulásokon.


Kapcsolódó galéria:
TÜV Certification

NAPTÁR

Mai Evangélium

2021. január 25. – Hétfő, Szent Pál apostol megtérése (Mk 16,15-18)
Abban az időben Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk: Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek. Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az elkárhozik. A híveket ezek a jelek fogják kísérni: A nevemben ördögöket űznek ki, új ny
Mon, 25 Jan 2021 00:00:00 +0100

Időjárás

Youtube csatornánk

Széchenyi 2020

Iskolánkról

Iskolánk, a Szent Pál Marista Általános Iskola nemcsak nevében hordozza Jézus egyik leghívebb apostolát, hanem tevékenységével is a rászorulók segítését, s ezáltal a keresztényi élet legfontosabb törvényeinek megvalósulását tűzte ki céljául.
Elérhetőségek

Szent Pál Marista Általános Iskola
5300 Karcag, Zádor út 3.
Telefon: 06-59-503085
Mobil: 06-30-9014655
Email: szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Széchényi 2020