Cím: 5300 Karcag, Zádor út 3. • +36 59 503-085 • szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Szent Pál Marista Általános Iskola a facebook-on


Megemlékezés Október 23-ról

Megemlékezés

Iskolánkban október 21-én délelőtt emlékeztünk meg az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. rolex milgauss replica évfordulójáról. Az ünnepi rendezvény előkészítését, lebonyolítását a nyolcadikos osztályfőnökök kapták feladatul, akik Jordi testvér közreműködésével készítették fel a gyerekeket. Az első, második osztályosok osztálykeretben tanító nénijük felügyeletével ünnepeltek. Kis levélkében kaptak tájékoztatást, útmutatót. Rajzoltak, színeztek, kifestőkön munkálkodtak, dekorációt készítettek, amelyekkel ünnepi díszbe öltöztették tantermeiket. A többi tanuló a közösségi teremben a nyolcadikosok színvonalas irodalmi műsorát hallgatta meg érdeklődéssel és mély átéléssel. Ünnepségünket Pau testvér, iskolánk fenntartója, Pánti Ildikó képviselő asszony, Nagyné László Erzsébet képviselő, kórházigazgató, Vál Tamásné nyugdíjas pedagógus is megtisztelte jelenlétével. Köszönet érte. Nagy örömünkre szolgált, hogy körünkben üdvözölhettük Juan Garcia Gallego igazgatóhelyettest, aki a Marista Rend Mediterrán tartományából érkezett hozzánk.


Kapcsolódó galéria:
TÜV Certification

NAPTÁR

Mai Evangélium

2018. március 24. – Szombat (Jn 11,45-57)
Lázár feltámasztása után a Mártához és Máriához jött zsidók közül sokan hittek Jézusban, mert látták, amit cselekedett. Némelyek azonban elmentek a farizeusokhoz, és jelentették, hogy mit tett Jézus. Erre a főpapok és a farizeusok összehívták a főtanácsot, és így tanakodtak: „Mit tegyünk? Ez az embe
Sat, 24 Mar 2018 00:00:00 +0100

Időjárás

Youtube csatornánk

Széchenyi 2020

Iskolánkról

Iskolánk, a Szent Pál Marista Általános Iskola nemcsak nevében hordozza Jézus egyik leghívebb apostolát, hanem tevékenységével is a rászorulók segítését, s ezáltal a keresztényi élet legfontosabb törvényeinek megvalósulását tűzte ki céljául.
Elérhetőségek

Szent Pál Marista Általános Iskola
5300 Karcag, Zádor út 3.
Telefon: 06-59-503085
Mobil: 06-30-9014655
Email: szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu