Cím: 5300 Karcag, Zádor út 3. • +36 59 503-085 • szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Szent Pál Marista Általános Iskola a facebook-on


Mesemondó verseny óvodásoknak

Mesemondó verseny az óvodásoknak
„ A mese maga az ige, mert alapjában a valóságra, az élet igazságaira épül. Sőt, az élet bizonyos dolgai, szerintem, pont a mesék őszinteségét igénylik.”
Kovács Magda

2017. március 16-án megrendezésre került a nagycsoportos óvodások részére az iskolánkban már hagyománnyá vált mesemondó verseny. A gyermekek nagyon ügyesen elmondták kedvenc meséiket. Mindenki szívesen hallgatta az előadásokat, melyekkel színessé tették a délutánt. A zsűrizés alatt kis megvendégelésre került a sor, majd fejlesztő játékokkal töltötték el az időt. A mesemondás után nem maradt el a várva várt jutalom sem.

Az eredmények:
1. helyezés Kovács-Bocskai Ákos Madarász Imre Egyesített Óvoda Táncsics krt. 19. sz. óvodából
2. helyezés Horváth Julianna Madarász Imre Egyesített Óvoda Kinizsi úti óvodából
3. helyezés Farkas Alex Madarász Imre Egyesített Óvoda Kuthen úti óvodából
Különdíj Nagy Sándor Rikárdó Madarász Imre Egyesített Óvoda Takács Péter úti óvodából

Az ovisok boldogan vették át az okleveleket és az ajándékokat, hiszen senki nem távozott üres kézzel. Köszönjük szépen a részvételt és a felkészítő munkát az óvodapedagógusoknak, szülőknek!

„ A nagy szavak nem érnek semmit, Elszállnak, mint az őszi szél De a szeretet, ha tiszta szívből fakad, Elkíséri az embert, amíg él.”
József Attila


TÜV Certification

NAPTÁR

Mai Evangélium

2018. március 24. – Szombat (Jn 11,45-57)
Lázár feltámasztása után a Mártához és Máriához jött zsidók közül sokan hittek Jézusban, mert látták, amit cselekedett. Némelyek azonban elmentek a farizeusokhoz, és jelentették, hogy mit tett Jézus. Erre a főpapok és a farizeusok összehívták a főtanácsot, és így tanakodtak: „Mit tegyünk? Ez az embe
Sat, 24 Mar 2018 00:00:00 +0100

Időjárás

Youtube csatornánk

Széchenyi 2020

Iskolánkról

Iskolánk, a Szent Pál Marista Általános Iskola nemcsak nevében hordozza Jézus egyik leghívebb apostolát, hanem tevékenységével is a rászorulók segítését, s ezáltal a keresztényi élet legfontosabb törvényeinek megvalósulását tűzte ki céljául.
Elérhetőségek

Szent Pál Marista Általános Iskola
5300 Karcag, Zádor út 3.
Telefon: 06-59-503085
Mobil: 06-30-9014655
Email: szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu