Cím: 5300 Karcag, Zádor út 3. • +36 59 503-085 • szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Szent Pál Marista Általános Iskola a facebook-on


Tavaszi sport sikerek

Tavaszi sport sikerek

Futball


IV. korcsoportos foci csapatunk a diákolimpia városi versenyének megnyerésével bejutott a megyei döntőre, ami Rákóczifalván került megrendezésre. Jó játékkal, fölényes győzelmekkel (5:0, 5:2, 5:2) jutottunk el a döntőig. Szolnoki ellenfelünkkel szoros meccset játszottunk, melyen 1:0-ra kikaptunk. Csapatunk így a 2. helyen végzett.
A III. korcsoportos csapatunk a városi és megyei elődöntőn elért 2. helyezéssel meglepetésre ugyancsak bejutott a megyei döntőbe, ami Karcagon volt. Javuló játékkal, becsületesen helytállva a 3. helyen végeztünk.

A foci csapatok felkészítője Jordi testvér. Mindkét csapatnak gratulálunk, köszönjük Jordi testvér felkészítő munkáját!

Atlétika


A tavaszi atlétikai versenyek városi fordulójára két fiú és egy lány csapattal neveztünk. Mindkét fiúcsapatunk (III., illetve IV. korcsoportban) szép eredménnyel büszkélkedhet, hiszen sikerült a városi versenyen 1. helyezést elérni, ezzel jogot szereztünk a megyei fordulón való részvételre.

A III. korcsoportos lány csapatunk 5. helyezést ért el.
Egyéni eredmények:
1. helyezés Varga Lajos 8.a IV. korcsoport
2. helyezés Vadász Sándor 7a III. korcsoport
3. helyezés Vas Márk 8.b IV. korcsoport
3. helyezés Varga Sándor 6.a III. korcsoport
6. helyezés Kardos Krisztián 8.a IV. korcsoport.

A megyei forduló megrendezésére Szolnokon került sor. Az időjárás nem kedvezett a verseny megtartásához. A II. korcsoportos csapatunknak a 6., a IV. korcsoportos fiú csapatunknak a megyei 2. helyet sikerült megszerezni.
Egyéni eredmények a következők:
1. helyezés Vadász Sándor 7.a III. korcsoport
6. helyezés Varga Sándor 6.a III. korcsoport
6. helyezés Varga Lajos 8.a IV. korcsoport

Köszönjük Halászné Tollas Ildikó és Kardosné Szilágyi Anikó testnevelők felkészítő munkáját! Az atlétáknak gratulálunk.!


TÜV Certification

NAPTÁR

Mai Evangélium

2018. március 24. – Szombat (Jn 11,45-57)
Lázár feltámasztása után a Mártához és Máriához jött zsidók közül sokan hittek Jézusban, mert látták, amit cselekedett. Némelyek azonban elmentek a farizeusokhoz, és jelentették, hogy mit tett Jézus. Erre a főpapok és a farizeusok összehívták a főtanácsot, és így tanakodtak: „Mit tegyünk? Ez az embe
Sat, 24 Mar 2018 00:00:00 +0100

Időjárás

Youtube csatornánk

Széchenyi 2020

Iskolánkról

Iskolánk, a Szent Pál Marista Általános Iskola nemcsak nevében hordozza Jézus egyik leghívebb apostolát, hanem tevékenységével is a rászorulók segítését, s ezáltal a keresztényi élet legfontosabb törvényeinek megvalósulását tűzte ki céljául.
Elérhetőségek

Szent Pál Marista Általános Iskola
5300 Karcag, Zádor út 3.
Telefon: 06-59-503085
Mobil: 06-30-9014655
Email: szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu