Cím: 5300 Karcag, Zádor út 3. • +36 59 503-085 • szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Szent Pál Marista Általános Iskola a facebook-on


Családi nap

Családi lap


Iskolánkban az idén 2. alkalommal szervezett a szociális bizottság ,,családi napot” . Ezzel a programmal is azt szeretnénk elérni, hogy a szülők, családok jobban bekapcsolódjanak az iskolai életbe, minél többször részeseivé váljanak közös munkánknak. A tavalyi évben játékos sportvetélkedőre vártuk a családokat. Most pedig közös színpadi produkcióra kértük őket. Előzetesen tájékoztattuk a szülőket az elképzelésünkről. Néhány nap elteltével jelentkeztek a vállalkozó szellemű szülők, hogy szívesen részt vennének benne. Az osztályok izgatottan készültek, próbáltak. Majd elérkezett jún. 6-a, amikor bemutatták produkcióikat az osztályok. Az udvaron felállított alkalmi színpadon történt az előadás. A műsorszámok között volt cigányzene, cigánytánc, disco tánc volt éneklés kórussal, ének gitár kísérettel, illetve szájharmónikával is kísérte az egyik nagymama a gyerekek énekét. Jó volt együtt kikapcsolódni!


TÜV Certification

NAPTÁR

Mai Evangélium

2018. március 24. – Szombat (Jn 11,45-57)
Lázár feltámasztása után a Mártához és Máriához jött zsidók közül sokan hittek Jézusban, mert látták, amit cselekedett. Némelyek azonban elmentek a farizeusokhoz, és jelentették, hogy mit tett Jézus. Erre a főpapok és a farizeusok összehívták a főtanácsot, és így tanakodtak: „Mit tegyünk? Ez az embe
Sat, 24 Mar 2018 00:00:00 +0100

Időjárás

Youtube csatornánk

Széchenyi 2020

Iskolánkról

Iskolánk, a Szent Pál Marista Általános Iskola nemcsak nevében hordozza Jézus egyik leghívebb apostolát, hanem tevékenységével is a rászorulók segítését, s ezáltal a keresztényi élet legfontosabb törvényeinek megvalósulását tűzte ki céljául.
Elérhetőségek

Szent Pál Marista Általános Iskola
5300 Karcag, Zádor út 3.
Telefon: 06-59-503085
Mobil: 06-30-9014655
Email: szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu