Cím: 5300 Karcag, Zádor út 3. • +36 59 503-085 • szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Szent Pál Marista Általános Iskola a facebook-on


Motivációs nap Berekfürdőn

A szeptember hónap egy-egy napja a Szent Pál Marista Általános Iskolának most is az éves ráhangolódás jegyében telt Berekfürdőn.
Legtöbbször az időjárás is kegyes volt hozzánk, nem beszélve a természetről, mely már csodálatos őszi színekben pompázott. Az egész nap programjait áthatotta az éves MOZDULJ! mottó bevezetése, magyarázata. Ezt segítették a más - más helyszíneken lévő állomások különböző feladatai is: körjáték, daléneklés, aktivity, utánozás, ajándékozás. A felsősöknek életkorukból adódóan más jellegű programokban kellett részt venniük. Az ötödik évfolyam egy pályázat jóvoltából MOZDULT ki Nyíregyházára. Megtekintették a Főiskolát és barangoltak a Vadasparkban.
Pedagógusok és gyerekek elindultunk az úton, ami még rengeteg tennivalót és közös élményt rejt magában.
 


Kapcsolódó galéria:
TÜV Certification

NAPTÁR

Mai Evangélium

2018. március 24. – Szombat (Jn 11,45-57)
Lázár feltámasztása után a Mártához és Máriához jött zsidók közül sokan hittek Jézusban, mert látták, amit cselekedett. Némelyek azonban elmentek a farizeusokhoz, és jelentették, hogy mit tett Jézus. Erre a főpapok és a farizeusok összehívták a főtanácsot, és így tanakodtak: „Mit tegyünk? Ez az embe
Sat, 24 Mar 2018 00:00:00 +0100

Időjárás

Youtube csatornánk

Széchenyi 2020

Iskolánkról

Iskolánk, a Szent Pál Marista Általános Iskola nemcsak nevében hordozza Jézus egyik leghívebb apostolát, hanem tevékenységével is a rászorulók segítését, s ezáltal a keresztényi élet legfontosabb törvényeinek megvalósulását tűzte ki céljául.
Elérhetőségek

Szent Pál Marista Általános Iskola
5300 Karcag, Zádor út 3.
Telefon: 06-59-503085
Mobil: 06-30-9014655
Email: szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu