Új Igazgató - Alföldhír 2019

Új Igazgató - Alföldhír 2019

Az új igazgatónő szólt arról is, hogy nagy öröm volt számukra, hogy munkájuk elismerése gyanánt, Jász-Nagykun Szolnok Megyei Pedagógiai Díjban részesülhettek.

A díjat Szolnokon, a Megyeházán adták át augusztus 15-én a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Önkormányzat ünnepi megemlékezésén. Minden évben azon személyek, illetőleg közösségek részesülnek ebben a kitüntetésben, akik tevékenységükkel a megye fejlődésének elősegítése, értékeinek növelése érdekében kiemelkedő eredményeket értek el.

Ez az elismerés újabb lendületet ad a 2019/2020-as tanév feladataihoz
is.

Külön öröm számukra, hogy egy EFOP-os pályázat keretein belül, új épületszárnnyal gazdagodik az intézményük, amely által épül, szépül és nagyobb kihasználtsággal fog bírni.

Szólt arról is, hogy ebben a tanévben kiemelt figyelmet fordítanak a helyi szervezetekkel, intézményekkel történő kapcsolattartásra, mert nagyon fontosnak gondolja, hogy az intézményüket minél jobban megismerjék a városban.

Elmondása szerint az idei tanév programja nem tér el majd nagyon a megszokottól, csekély változtatások azonban várhatóak.

Dánielné Kacsó Andrea szót ejtett arról is, hogy ebben az évben is kiemelten fontosnak tartja, tartják a szülőkkel való kapcsolattartást, együttműködést. Minél jobban igyekeznek majd mind a diákok és mind a szülők segítségére lenni abban, hogy higgyenek önmagukban és az iskolai módszeres nevelésük beépüljön az otthoni szociális térbe.

Az igazgató azt is elmondta, hogy mindez természetesen nem valósulhat meg, a hit ereje nélkül, amely átszövi az iskola mindennapjait.

infoKarcag

Forrás:  https://alfoldhir.hu/2019/10/uj-igazgato-a-karcagi-szent-pal-marista-altalanos-iskolaban/