Ballagás /2022.06.10./

Ballagás /2022.06.10./

Ma ünnepi díszbe „öltöztettük” iskolánkat. 17.00  órakor felhangzott a csengőszó, ballagóink vállukra vették a hetedikesektől kapott tarisznyáikat és elindultak.

-„Most búcsúzunk és elmegyünk, a mi időnk lejárt” – énekelték, míg utoljára végig vonultak az iskola feldíszített termein. Az ünnepségen személyre szóló kedves szavakkal búcsúzott a diákoktól Dánielné Kacsó Andrea igazgató asszony és átadta az elismerő okleveleket, könyvjutalmakat. A gyerekek meghatottan adták át virágaikat köszönetként szüleiknek és osztályfőnöküknek, aki szintén búcsúzik az iskolától, szeptembertől nyugdíjba vonul. Elköszönt Remi testvér, Gulyás Zsolt atya áldást mondott a ballagókra, majd Nagy Lászlóné képviselő asszony ajándékkal kedveskedett. Pánti Ildikó néni idén is megtisztelte jelenlétével iskolánk ballagó maristáit.

Kedves Ballagóink! Szívből gratulálunk nektek, sok sikert és kitartást kívánunk a céljaitok eléréséhez! Kívánjuk, hogy az új iskolátokban érezzétek magatokat legalább olyan jól, mint amilyen jól itt éreztétek!

Fotók: https://www.szentpalkarcag.hu/gallery-album/76