„Ideje van a nevetésnek és ideje a táncnak” /Préd 3,4/ /2024.02.13./

„Ideje van a nevetésnek és ideje a táncnak” /Préd 3,4/ /2024.02.13./

Izgatottan készült iskolánk apraja, nagyja a farsangi mulatságra. Az alsósok jelmezekbe bújva vonultak a zsűri elé, hogy kiválasszák közülük, ki öltözött a legszebb, legötletesebb és legrémisztőbb ruhába. Az eredményhirdetés után vidám, zenés játékok fokozták a jó hangulatot.

Felsőseink a DÖK vezetésével farsangi diszkót tartottak. A tornaterem a gyerekek kedvenc slágereitől harsogott, hamar megtelt a tánctér. A jó hangulatú délutánon mindenki megmutathatta tánctudását.

Az iskolai maskarás felvonulásunk idén sem maradhatott el. Minden osztály ötletes jelmezekbe öltözve sorakozott fel a kiszebáb után, majd rendőri felvezetéssel elindultunk hangos kurjongatások közepette a Városháza elé. Ott Szepesi Tibor polgármester úr köszöntötte az akkorra már óvodásokkal, más iskolák tanulóival kiegészült télűzőket. Folytattuk utunkat a Múzeumparkba, ahol a Kinizsi úti ovisok kis műsora és kis maristáink télűző tánca után elégettük a kiszebábbal együtt a derekára tűzött gondűző szalagokat, melyekre azokat a rossz dolgokat írták fel a gyerekek, amiktől szeretnének megszabadulni. A parkból az iskolánk felé haladva továbbra is lelkesen skandálták a gyerekek: „Menjen a tél, jöjjön a tavasz!”

További fotók:

1-2. osztályosok farsangi mulatsága: https://www.szentpalkarcag.hu/gallery-album/255

3-4. osztályosok farsangi mulatsága: https://www.szentpalkarcag.hu/gallery-album/256

Felsősök farsangi diszkója: https://www.szentpalkarcag.hu/gallery-album/258

Télűző farsangi felvonulás: https://www.szentpalkarcag.hu/gallery-album/259